Incoserv Oy, Koskelantie 3, 21540 Preitilä
Harri +358 50 60115   Elina +358 40 764 0843

Terveyttäminen ja Early Warning

Yrityksen terveyttämistä tehdään kolmessa eri vaiheessa riippuen yrityksen tilanteesta:

  1. Yrityksen kehittyminen on pysähtynyt eikä yritys itse huomaa tilanteen vakavuutta eikä reagoi asiaan. Tällöin ulkopuolinen asiantuntija ”herättää” yrityksen ja antaa hänelle työkalut liiketoiminnan kehittämiseen (Early Warning / erityisneuvonta).
  2. Yrityksen liiketoiminta menee alaspäin, tunnusluvut heikkenevät eikä yritys itse osaa kääntää suuntaa. Tässä tilanteessa ulkopuolinen asiantuntija käynnistää toimenpiteet yrityksen liiketoiminnan uudistamiseksi ja muutoksen aikaansaamiseksi (Early Warning / uudistaminen)
  3. Yritys alkaa olla taloudellisissa vaikeuksissa (kassa on tyhjä, maksuhäiriöitä, tahoitusta ei löydy ym.) ja yritystä uhkaa kriisiytyminen tai yritys on jo kriisissä. Tällöin on nopeasti käynnistettävä yrityksen terveyttäminen. Yritykselle laaditaan terveyttämissuunnitelma ja suunnitelmaa lähdetään toteuttamaan ulkopuolisen asiantuntijan avulla.

Incoserv Oy :ltä löydät uudistamiseen ja terveyttämiseen asiantuntijan (sertifioitu TMC –konsultti), jolla on osaamista ja kokemusta kymmenistä eri yrityksistä.

 

 

 

sertifioitu TMC –konsultti