Incoserv Oy, Koskelantie 3, 21540 Preitilä
Harri +358 50 60115   Elina +358 40 764 0843

Ajankohtaista

HHJ-Alumniseminaari 2021

Harri osallistui 1.12.2021 järjestettyyn HHJ -Alumniseminaariin. Kyseessä oli tälläkin kertaa striimi –lähetys, mutta se toimi silti oikein hyvin. Esitykset olivat hyviä ja erityisesti Sanna Suvanto-Harsaaen esitys oli mielenkiintoinen. Vielä ei kannata hengähtää, että selvittiinpä koronasta. Työt jälkien korjaamiseksi alkavat ensi vuonna, sillä monien maiden velkaantuminen on kasvanut hurjasti lisää ja löytyy toimialoja, joilla ollaan edelleen ongelmissa!

Hallitustyö on tärkeä osa yritysten johtamista ja toivon myös PK –yritysten hyödyntävän tätä. Itselläni on yli 20 vuoden kokemus hallitustyöstä ja toimin edelleen aktiivisesti eri yritysten hallituksissa. Etsin itselleni lisää uusia hallituspaikkoja ja olen käytettävissä yli 40 vuoden kokemuksella yritysten johtamisesta. Hallituksen jäsen on halpa konsultti!

Hallituspartnerit

Harri on hyväksytty Hallituspartnerit Turku ry :n jäseneksi. https://www.turku.hallituspartnerit.fi/

Hallitustyö on tärkeä osa yritysten johtamista ja toivon myös PK –yritysten hyödyntävän sitä. Se tuo yritykselle lisäresursseja ja ulkopuolista osaamista ja asiantuntemusta. Itselläni on yli 20 vuoden kokemus hallitustyöstä useassa yrityksessä. Etsin itselleni lisää noita hallituspaikkoja ja olen käytettävissä yli 40 vuoden kokemuksella yritysten johtamisesta.

Yritysten tervehdyttäminen

Harri oli 24.3.2021 pitämässä esityksen Turku Business Regionin koronaviruksen yrityksissä aiheuttamiin ongelmiin liittyvässä webinaarissa ”Selviytymisinfo – tervehdyttäminen vai hallittu alasajo”.

Jos tuntuu siltä, että yrityksesi kassatilanne on huono eikä tulosta tule, niin ota rohkeasti yhteyttä. Harrilla on yli kymmenen vuoden kokemus yritysten terveyttämisestä.

HHJ-Alumniseminaari

Harri osallistui 26.11.2020 järjestettyyn HHJ -Alumniseminaariin. Kyseessä oli juhlaseminaari, joka kylläkin järjestettiin tällä kertaa striimi –lähetyksenä, mutta toimi silti hyvin. Mm. Risto Siilasmaan esitys oli hyvä.

Hallitustyö on tärkeä osa yritysten johtamista ja toivon myös PK –yritysten hyödyntävän tätä. Itselläni on yli 20 vuoden kokemus hallitustyöstä ja olen tällä hetkellä viiden yrityksen hallituksessa. Etsin itselleni lisää noita hallituspaikkoja ja olen käytettävissä yli 40 vuoden kokemuksella yritysten johtamisesta.